Mallora 30.4-7.5

Jadå, nu är det nästan packat och klart. I natt klockan 3 drar vi åt flygfältet. Kommer och bli en spännande resa. Men så börjar jag sakna väldigt mycket min underbara pojkvän som jag inte sett på en tid, ush kommer att bli jobbigt att vara borta från honom. Samma gäller det med Jossan. En vecka där går vel endå relativt snabbt, är snart tillbaka. So long, ha det super bra, härja lagon mycket nu på vappen och njut av den kommande våren! Puss puss ♥       

Psst! Vet inte om jag kommer att ha möjlighet till internet men om inte så blir det blogg paus under tiden jag är bortrest. Försöker fixa internet så jag kan blogga. Det kan dock vara ett problem men får se.

Ennu en bild på mitt nyklippta hår, blev rätt så kort.

Ny bikini

Här ser ni nya bikinin som jag köpte idag med Jossan. Den sitter väldigt bra!
Bikinin brukar inte sitta perfekt, speciellt nedre delen. Men den här bikinin var som gjord till mig. Nu får jag vel bara hoppas på att jag också får använda den på resan. Gillar dens färgglada färger tillsammans med svarta färgen.

Bikinin köpte jag från Stockman, 38 €

Tivoli

Nu har ja parkerat mig hem igen. Vi hade det jätte kul med Josefin. Vi åkte i kaffekopparna och så var vi i pariser hjulet. Ush så jag hade höjdskräck, hatar att vara uppe på höga platser. Och jag som borde ta mig till ett flygplan i natt, hatar att flyga! Kanske jag överlever. Efter allt skoj så åkte vi med Josefin ner till stan, köpte en ny bikini, gillar den faktist! Visar upp den lite senare ikväll.

Jag och Jossan uppe i pariser hjulet, ush vad det var högt!Jossan ville inte komma med så fick åka ensam i denna, haha.


Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)