"Alla världens storheter väger inte upp en vän."Alla behöver en vän som inte släpper taget oberoende vad som kommer fram. Jag har en vän som vet allt om mig och älskar mig endå.

God natt bloggen. ♥

Att träna är att må bra

Jag tänker börja träna aktivare. Har inte gjort det på ett tag så nu känns det som om jag måste och vill. Jag kanske inte kommer att följa tränings schemat varje dag men jag tänker i alla fall sikta på det!

Jag tänker göra:
  • 100 sit ups varje dag!
  • Jogga minst 1 gång i veckan
  • (Gå på gym 1 gång i veckan)
  • Ta små promenader varje dag


Tränar inte bara för att komma i form utan även för att det är nyttigt och hälsosamt. Man sover bättre och mår bättre om man rör på sig.

Glömde berätta

Föresten igår då vi var och shoppade med Vincent så köpte han också några grejor. Jag var såklart och sade min åsikt, haha. Det här köpte han.

Skit snygg jacka från Jack & Jones.


Snygga boxers från H&M.

Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)