Spännande dag

Idag blir det en spännande dag, nyår. Det ända tråkiga är att imorgon åker Jossan tillbaka till Kantlax, noou. Men såklart skall jag se henne före det. Skall precis åka till stan för att bjuda henne på arnolds. Det kan till och med vara att jag träffar henne ännu imorgon men vi får se.


Här har ni jag idag!Men nu skall jag åka iväg til stan. Chao. ♥Godmorgon bloggen

Godmorgon alla kära läsare.

Tänkte börja dagen med att visa något roligt. Vincent tipsade mig om denna video, jag gråter och skrattar samtidigt. Hoppas verkligen han driver! Väldigt snygga moves tycker jag, haha. :D


Kan inte somna

Dags att lägga sig men jag är bara så taggad just nu. Vet inte riktigt varför, kanske för att det är nyår imorgon. Eller så känner jag mig annars bara pigg och glad, hihi. Tänker försöka lugna ner mig med att läsa den nyaste Frida tidningen. Läsning brukar hjälpa mig att somna.


Andra tips som hjälper mig att somna:

  • Lyssna på lugn musik
  • Dricka ett glas mjölk
  • Försöka stänga av alla tankar
  • Kolla på något super tråkigt på tv, haha

God natt, dröm om något sött.
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)