Posering i bikini

Vi vaknade idag klockan 10 men hade inga ridningar så vi bestämde oss för att rida själv. Vi red ute på ängen och så var vi och vadade med hästen. Gjorde även lite cirkus trick på hästryggen, haha. Anders körde precis Josefin till Dalsbruk därifrån hon blev hämtad hem. Känns så tomt att vara här nu utan henne. Vi har gjort så mycket roliga saker och haft det underbart!

Här kommer lite bikini bilder, haha.

Har föresten ny bikini, den ser ni här.

Haha, vi poserade LITE! :DUsh det var kallt vatten.Imorgon visar jag mera ridnings bilder.
Ha der super bra! ♥ 


Saknat Helsingholmen

Sitter och bloggar hemma hos Sara och Affe. Igår kom vi med Josefin hit till holmen. Vi åkte hit med våran båt och det blåste massor på vägen. Men då vi kom hit så blev det riktigt fint väder. Vi simmade, red och så hade jag också några  ridningar.

Idag har vi sola, simma och ridit barbacka. Vi var och simmade med Hubbe, han betedde sig himla fint.

Här kommer lite bilder.

Rider barbacka ute på ängen.Visst är de söta? ♥

Haha de går nog även två på :D

Sedan var vi och simmade med honom. ♥
Han vågade faktist gå djupt och rikitgt simma.Bloggar mera imorgon.
Ni skall ha det bra. ♥

Nu åker vi iväg

Nu åker vi iväg med Jossan. Kommer att bli super kul. Simma, sola, rida, skratta och njuta. Kommer hem ca om en vecka men som sakt så kommer jag att blogga där också.

Hörs ikävll, ha det bra.


Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)