Blogg paus

Jag är tvungen att ha en blogg paus som räcker två dagar!
På grund av att jag har två väldigt svåra och krävande prov imorgon och på torsdagen så bestämde jag mig att införa en liten bloggpaus och läsa aktivt istället.
Jag kommer att blogga aktivt efter att jag skrivit färdit provet på torsdagen och då kommer det speciel blogg.

So long, ha det bra och njut av våren som är väldigt nära ♥

God natt

Så har det åter igen blivit kväll och det är dags att lägga sej snart. Shit vad tiden rusar iväg. Jag skall see på tv och äta kvällsmat, sen tror jag att jag lägger mej i sängen och läser lite på historia.

Jag säjer god natt och dröm så sött till alla läsare ♥

PETA

Jag gillar alla PETAs kampanjer. Till de som inte vet så är PETA en organisation som vill ge djuren sina rättigheter. De har haft flera kampanjer. De vill stoppa bla. pälsfarmningen och olagliga jakter på sälar och valar. Dessutom är det inte så tokigt att kolla på ur heta Jamie Bamber! Vilken snygging säjer jag.

"Skulle hellre gå naken än ha på mig björnpäls"
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)