Made a big misstake

Fan vet ni vad jag gjort idag. Jag var så trött efter att jag kom hem från träningspasset, så jag somnade på soffan. Där sov jag bara en kort stund. Men efter det sov jag uppe i mitt rum från 18-23 typ. Kan ni fatta det! Så jag kommer inte att få sömn ikväll, och det suger. Men får skylla mig själv.

Tillbaka till stan

Nu drar jag tillbaka till stan. Skall på ett studie tillfälle där de berättar om fortsättnings studier. Efter det blir det gymnastik och träning. Super bra, har inte rört på mig på länge tack vare det iskalla vädret. Men nu skall jag träna hårt. Eller försöka i alla fall, haha.Hörs mera 5 tiden, ha det bra.Värme till kylan
Jag älskar leggins för att de är så bekväma, hatar att ha jeans på vintern. Men det känns som om man inte mera kan gå ute i leggins, det är för kallt. Jag brukar ha dubbel par leggins på men för att frysa mindre så tänker jag köpa ett par knästrumpor eller benvärmare som jag kan ha ovanpå mina leggins. Snyggt men framför allt varmt. Hatar att frysa om benen.

Allt detta hittar ni på H&M och Gina tricot.


Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)