Väntar på morgondagen

Fy vad jag bloggat dåligt idag, kan inte hjälpas. Imorgon blir det mera bloggning, i promise. Och tills imorgon har jag planerat en massa kul. Så väntar med iver på morgondagen.Nu skall jag kolla på ett Sex and the City avsnitt och sedan sova. Men skönt, jag har sovmorgon imorgon och bara en lektion i skolan, haha lyx ;)

Sweet dreams. ♥

Lite mode tips
H&M har fått nya super snygga skor till salu. Jag har inte än sett dem i butikerna men det går att beställa dem på nätet. Blir nog dagens vill ha, ur snygga och billiga!

349kr, H&M. ♥

Dålig uppdatering

Nu är provveckan och höstens skrivningar avklarade. Jess. Sorry har haft en låg uppdatering idag men har varit kvällen hos min pojkvän. Nu är jag hemma, skall vel bara slappa och se på Sex and the City.

Det bästa som finns i världen, saknar. ♥Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)