Nyårs planer

Hello! Jag har varit till stallet snabbt, det blev en promenad med Billy. Nu skall jag börja fixa mig färdig inför nyår! Jossan kommer hit om några timmar, vi skall ha lite förfest här och sen bärs det av till en fest som en bekant ordnar. Sen vet jag inte hur kvällen fortsätter men något kul blir det säkert.

Antingen imorgon eller på måndagen lovar jag att visa alla bilder från Stockholm och sen stallbilder från onsdagen. Vi hörs lite senare, puss och kram. ♥Vår resa

God morgon! Nu har jag sovit ca tolv timmar, känns mycket bättre. Men som sagt, vi sov allt som allt tre timmar på vår resa, så jag led nog av en ordentlig sömnbrist.

Nu tänker jag berätta om vår resa. Den började med att vi tog kvällsbåten till Stockholm, där festa vi till klockan fyra på natten. Sen var det väckning om en timme, klockan fem då båten var framme. Då vi kom ut från terminalen hade vi lite problem med att hitta till hotellet men till sist lyckades vi.

Då vi kom till hotellet tog jag snabbt en dusch och sen blev det shopping. Vi shoppade allt som allt i sex timmar, det var sjukt. Jag köpte inte något jätte speciellt, det var så jäkla stort och sen var det så mycket människor! På kvällen blev det drinkar och middag på Vapiano, sådär kort.

Vi gick tillbaka till hotellet klockan tre på natten, och sen var det väckning kvart före fyra för vi skulle till terminalen. Vi hann alltså sova lite under en timme. På hemresan åt vi på buffee, tax free shoppade och sånt. Det var vår resa sådär kort. Nu kanske ni förstår lite bättre varför jag känner mig död ännu också, haha.

Här kommer några bilder. Resten får ni se efter helgen, då lovar jag att bloggen blir normal igen.
Im alive

Hello bloggen, jag är hemma nu. Död, dödare, dödast, hehe. Jag har massor att berätta men eftersom jag i princip vakat över två dygn i sträck så tänkte jag nu sova. Nej shit hur skall man årka med nyår imorgon? Vi får se, men nu måste jag sova. Här kommer en bild från igår, det kommer en massa bilder sen senare.Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)