Haft en fin dag

Jag är hemma nu. Har haft en fin fin dag med sötnosen. Först shoppade vi en massa. Jag köpte bland annat en kjol, en väska och skit snygga boxers till min pojkvän, haha. Han köpte två snygga vårjackor. Efter det gick vi in till Rosso och åt middag. Det var sådär okej gott, men sällskapet var perfekt!

Nu skall jag bara mysa. Morgondagen kommer att bli en super underbar dag med en massa skoj. Får bland annat se Jossan och sen skall jag kanske gå och kolla på en häst som jag kanske skall börja hyra, kul kul. Och till sist skall jag sova över hos min pojkvän.


Hörs snart igen.

Solig dag och en glad jag!

Kom precis hem från skolan. Åkte dit snabbt för att kolla några studentskrivnings resultat och vet ni vad, jag är så lycklig just nu! Jag fick E i finskan, vilket är det andra bästa vitsordet, motsvarar alltså 9. Är så sjukt glad! Nu skall jag fixa mig lite och sedan blir det restaurang middag och shopping med sötnosen. Det skall bli himla kul, vi hörs mera på kvällen. Puss och kram.


Jag idag!


Byxdress + bruna skorTvå liknande outfits från H&M. Vilken väljer du, den vänstra eller högra? Jag skulle nog nästan välja den högra eftersom jag älskar skorna, höhö.
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)