God kväll

Nu är jag hemma från stallet. Ridningen gick bra, fast Billy var super nervös inne i stallet. De andra hästarna var ute i hagen och det gillar han inte. Men han blev nog lugnare mot slutet. Min pojkvän är här nu så vi skall kolla på en film och mysa. Men sen efter det skall jag ladda upp lite nya stall bilder. Hörs senare, puss.
Nu blir det stallet

Hej hopp, jag kom precis hem. Har varit på körlektion och sen efter det var jag och shoppade. Köpte alldeles för mycket, hjälp! Jag visar allt sen lite senare. Nu måste jag äta något snabbt och sen blir det stallet. Efter det kommer min pojkvän hem till oss så jag bloggar mera då, puss.Stor del av mitt liv
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)