Valborg

Idag har jag solat hela jäkla dagen, så skööönt! Nu skall jag träffa kompisarna och fira vappen! Wiho! Hinner inte blogga mera, men vi hörs imorgon. Love life. ♥

Jäkla roligt

Boxningen var super nice! Liksom oooh, det var så sjukt roligt och skönt att få slå till riktigt ordentligt, haha. Dessutom var det sjukt bra träning! Blev super trött i hela kroppen fastän man kanske inte skulle tro det. Here we come beach 2012, haha.

Nu skall jag ta en dusch och sen städa mitt rum. Senare på kvällen
blir det kanske bio med vem annan än min fina Nette. Hörs senare, chao.

Boxning

Tjena tjena på er. Idag är det soooligt väder och jag har legat ute på terassen och haft det skönt. Jag tror faktist jag snappade åt mig lite färg på huden också, hoppas i alla fall.

Nu skall jag dra på mig tränings kläderna för om en timme blir det konditions boxning med Nette. Skall bli himla kul att få testa på det! Hörs mera då jag kommer hem, puss ha det bäst.Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)