Mot Nette

Hörni nu skall jag dra hem till Nette och överraska henne. Hon ligger sjuk hemma, så jag skall dit och föra lite glass och filmer. Im such a good friend! Hehe. Vi får höras då jag kommer hem igen, pöss ha det bra. ♥
 

Vuxenpoäng

Nu drar jag på arbetsintervju igen, hehe. Det här går ju bra. Vi hörs senare.
 

Mitt jobb

Nu tänkte jag berätta lite mera om mitt nya jobb. Jobbar då alltså för Hop lop som är en företag som ordnar lek och motion för barn i alla åldrar. Det finns Hop lop lekparker lite över allt i Finland, och man får gå dit när som helst med sina barn. Det är liksom som en nöjespark för yngre barn.
 
Nu har dom då även börjat ordna klubbar på Hop lop, och det är där jag kommer in. Skall ordna en gång i veckan en klubb för barn i 3-4 års åldern. Sen senare mot våren får jag även en till grupp för 5-6 åringar. Jag får själv planera programmet och det är himla kul faktist. Och dessutom, finns det något bättre, får liksom själv åka rutskana och hoppa på trampoliner, och det får jag liksom betalt för? Blir lite Martina 4 år här, haha.
 
På skolningen igår gick vi igenom bas grejer om jobbet. Hur man ordnar klubbar, hurdana lekar det lönar sig att dra osv. Sen fick vi även snygga jobbskjortor, haha. På ryggen står det "Murjottaminen kielletty", och det betyder alltså att det är förbjudet att sura, hehe. Ganska sött tycker jag.
 
Jag tror det var thats about it. Nu vet ni i alla fall var jag håller hus på tisdagar klockan 17-18, hehe. Väntar massor på att få hålla min första "timme". 
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)