2013 bring it on!

Vilken fittig sista jobbdag! Blev typ hotad av en kund och allt bara sket sig... nästan så jag kunde stanna hemma ikväll och bara sova för att allt som hände idag tog så mycket på mig. Men nej, jag tänker inte låta HENNE förstöra min nyår. Nu skall jag FESTA satan! Har skiiiit bråttom för skall dra till Irene nu och fira med mina tjejer. Hörs imorgon.
 
Gott nytt år hööörni! ♥
 

Winter and my new red jacket del 3

Är på jobb just nu, men här kommer ett tidinställt inlägg så att ni inte saknar mig för mycket, hehe. Bjuder på sista delen av "winter and my new red jacket."
 

Sova...

Nu har vi ätit god mat och firat pappa, en riktigt mysig kväll!
 
Okej håll i er, för nu skall jag berätta något som kanske chokerar er. Klockan är inte ens elva men jag måste få sova! Jag kommer inte ihåg när jag senast skulle ha gått och lagt mig före elva, sjukt. Men jag är helt DÖD efter jobbdagen och så har jag ju jobb imorgon också... så nu blir det sömn för hela slanten!
 
Imorgon är det nyår och det skall firas tillsammans med mina tjejer. Sen senare blir det kanske baren, ja vi får se! Vet inte hur mycket jag kommer hinna blogga imorgon, för är som sagt på jobb och sen typ direkt efter det skall jag dra till Irene. Men jag skall nog hinna logga in åtminstone en gång och önska er gott nytt år! Hörs imorgon, puss.
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)