Skopunkten

Jag håller på och surfar lite på Skopunktens webbshop, har hittat bla. de här godingarna. Jag provade redan på de två översta skorna idag i butiken, de var riktigt snygga på!

Jag älskar Skopunkten! De har skit snygga skor, de flesta är super bekväma och priserna ligger på bra nivå! Blir tummen upp för Skopunkten.Boots

Im home! Idag var jag på jobb till klockan tre, sen gick jag hem, bytte om och tog bussen till stan där jag träffade Jossan. Det blev arnolds och sen efter det gick vi runt och kollade på skor och kläder. Hittade ett par jätte snygga boots inne på Skopunkten, lite smått sugen på att köpa dem.

Så här ser bootsen ut. Simpla och skit bekväma!Zumba

Mina ben är som spagetti! Jag har varit på zumban och sheikkat lite rompah! Det var jätte kul och det kändes bra att få sheikka loss. Imorgon kommer jag dock vara helt död i benen. Och på jobbet måste vi stå största delen av tiden så det kan bli tungt.

Jag hade på mig min nya tränings outfit idag. Är riktigt nöjd med den! Japp japp, imorgon är det väckning klockan sex, sen jobb till klockan tre och efter det skall jag på kaffe med bästa Jossan! Jag tror jag stänger datorn nu och går ner och chillar framför tvn. Vi hörs imorgon, ha det så bra. ♥Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)