God natt

Nu skall jag ner och kolla på tv, och äta kvällsmat. Det blir nog bättre bloggning imorgon. Skall försöka fota dagens outfit och sånt. Vi hörs imorgon, puss och god natt.Grekland?

Det var riktigt skönt med zumba. Efter passet blev jag en stund med Nette och prata om en kul grej. Vi planerar nämligen på att åka utomlands tillsammans! Typ till Kanarieöarna eller Grekland. Det skulle vara så himla skönt, jag saknar solen och värmen!

Vi skall fara på kaffe någon dag och planera lite mera. Hon jobbar och jag studerar så vi måste hitta ett datum som passar oss båda. Ohh jag är så taggad!


Jag och finaste Nette i Stockholm. ♥


Zumba

Nu drar jag på zumban! Jag bloggar mera sen då jag kommer hem, lovar. Puss. ♥Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)