Allt är bra!

Jag hittade min kamera, skööönt! Så allt är bra nu, vi skall strax dra till butiken för att köpa SPRIIIIT och sen äta frukost på något cafee. Vi hörs, ha det bra.Pampas dag 1

God morgon på er. Det märks att jag är bakis för att jag är så tidigt uppe, haha. Jag vaknar alltid sjukt tidigt då jag varit och festa. Det är liksom lite störande för jag är sjukt trött men kan inte sova.

I alla fall, gårdagen, var skall jag börja. Vi tog tåget upp till Vasa, men det gick inte riktigt enligt planerna för VR hade problem så vi fick fan vänta 2 timmar på sista tåget!!! Sen då vi äntligen kom upp till Vasa klockan elva så bytte vi snabbt om till party kläder och drog sen ut. Tyvärr var det en massa strul med att komma in till krogarna, men klockan tolv kom vi i alla fall äntligen till Sky och där var vi hela kvällen/natten. En sjukt cool klubb som ligger uppe på 9 våningen dit man åkte med en glas hiss som gick utanför huset.

Jag hade en rolig (om man räknar bort vissa delar) natt men nu fan märker jag att jag gått och tappat bort min kamera! Jävlar vad nice, bra Martina. Fint jobbat! Jag tänker borra mig under täcket nu och typ dö.Taggad!

Nu åker jag iväg till tågstationen! Jag bloggar mera från tåget eller sen på kvällen om jag hinner. Om inte så hörs vi imorgon, ha en skön helg. ♥

Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)