Saknar min finaste

En vän som bor långt ifrån mig, men som ändå ligger närmast mig. Älskar dej tjejen. ♥Torsdag

Torsdaaaag mina kära bloggläsare. Och det betyder helg för mig eftersom jag är ledig imorgon. Har haft en  helt bra början på dagen. Varit på några föreläsningar och lunchat med mina fin fina vänner. Nu är jag hemma men skall strax åka tillbaka till stan för att fika med min pärla Nette.

Ush vad tråkigt inlägg det blev, haha. Jag förstår nog inte hur i hela friden ni årkar läsa min blogg, för jag tycker själv den är så jäkla tråkig, haha. Men, tack i alla fall för att ni gör det. Alla fina kommentarer som ni skriver, de värmer så tusan. Så tack skall ni ha. ♥
Dagens vill ha

Något som jag verkligen vill inskaffa till sommaren än en klocka i guld! Eller, jag har nog redan en i guld, men den är ganska liten och jag vill ha en som är lite större.

En Michael Kors klocka skulle inte sitta helt fel (såå galet snygga). Men sen så tycker jag även att Regal har en massa snygga guld klockor. Och de kostar inte heller en förmögenhet.
Min Pierre Lannier klocka.


Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)