Saknar min thunder buddy...

Helsingholm 2012, jeah baby.
Haha, vad fan gör jag?!
Den här bilden får mig att gråta, skratta, lee och skämmas. HAHA! Seriöst, hahaha!

Min dag:

Hej hej och ännu en gång hej. Idag har jag varit rätt så upptagen, så har inte hunnit blogga. Var ju som sagt ute igår, så imorse vaknade jag med huvudvärk och lite illamående, men det gick om. 3 tiden åkte jag med familjen till stan för att äta ute och fira Mikkis namnsdag.
 
Sen då jag kom hem igen så bytte jag om snabbt och körde till stallet. Blev lite sent men det var ganska mysigt att vara på stallet sent på kvällen. Red på planen och pysslade med Billy. Satt en lång stund i hans box och såg på då han åt, hehe. Så himla avslappnande! Skulle lätt kunna flytta till ett stall, där känns allt bara så lätt och okomplicerat.
 
Nu sitter jag och flummar här i mitt rum. Har igen en sådan dag då jag "filosoferar" och funderar över livets mening och så.
 
Jag och hjärtat idag. ♥
Världens sötaste! "Hej kolla på mig, jag är lite söt". ♥

Boots boots boots

Ohhh, det finns så massvis med snygga boots. Kolla nu in dom här också, alla är ganska lika men ändå så olika. Little help here? Vilka tycker ni är snyggast?
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)