Livet rullar på

Hej hej, och ännu en gång hej. Jag har haft en rätt så hektisk dag. Stridit med skolan typ hela dagen, med andra ord försökt få vissa kurser godkända som jag redan gått. Men nej, i vår skola skall allt göras så svårt som möjligt. Kurserna måste valideras, och det skall fyllas i en massa papper hit och dit. SUCK!
 
Dagen blev räddad då vi med "Mylly teamet" gick ut och äta, och sen var vi även och spela Megazone, sjukt kul. Tack tjejer! Imorgon skall jag till skolan och fixa lite saker och sen är det jobb 13-19 som gäller. Och seeen efter det kommer min prins äntligen tillbaka till Åbo, hans studier börjar nämligen också. Hösten känns okej då man får sin kärlek tillbaka. Men nu skall jag sluta prata om det här så att inte Steffa blir äcklad, höhö. Natti. ♥
 
 
Gårdagens jobbsmycken. Alltså snygga armband eller!?

Zzz...

Jeeeesus vilken dag. Skola 10-15 och jobb 16-21. Jag är död. SÖMN! God natt.
 

Mot hösten med nya tag

Okej varning, det här inlägget kommer bli råddigt. Sommaren är över, typ. Jag kan inte säja att sommalovet är över, för jag hade aldrig lov. Men sen så känns det ändå fel att säja att sommaren är över. För det är ju ändå lite sommar kvar. Får man hoppas. Men imorgon skall jag börja studera igen, wtf. Känns jätte konstigt. Här har jag jobbat nu i 1 år, Citymarket, Hop lop och Glitter. Vad fort tiden gick? Tror jag i alla fall. Jag har lärt mig massor under det här året, och är sjukt stolt över mig själv att jag faktist fick mellanåret att funkka. Gissa bara om jag fick höra här hemma om "hur svårt det är att hitta jobb nuförtiden" och "du kan inte bara bli hemma och ligga i soffan, du måste göra något, mellanår är inget bra val". För mig var det, ett jätte bra val. Lärde mig massor om mig själv, blev mycket självsäkrare och hittade "min stig" igen. Ja, jag var lite vilse före det.
 
Nya vindar som blåser nu då. Kommer som sagt börja studera, min fruga kommer flytta till Tyskland och så kommer jag flytta till Skanssis Glitter, och plötsligt jobba bara 1-2 ggr i veckan då jag är van vid 30h/vecka. Förutom detta så kommer jag flytta till en egen lägenhet. Mycket nytt, känns skrämmande men fräsht. Blandade känslor, det är vad jag känner. Jag tar emot hösten både med iver och "sorg"
 
Jag gillar egentligen inte förändringar. Jag gillar att ha det "som det alltid varit". Tryggt och bra. Men jag har lärt mig att man adrig kommer uppleva något nytt, om man inte vågar ge upp något. Man måste våga ge bort för att få något. Höstens saldo: Ny studieplats, nytt jobb, ny pojkvän. Låt oss kalla detta en fräsh ny start?
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)