Mycket på G!

Hjäääälp, såå mycket som händer just nu. Hinner inte alls blogga här emellan. Min flytt är på god väg och jag har varit i lägenheten idag och städat. Och på lördagen var ju jag och Steffa ute. Kort sagt, galet roligt!
 
Jag har en hel del bilder som jag vill visa, men jag hittar inte tiden till att flytta bildera på datorn, haha. Skall försöka hinna ikväll!
 
Måste även hinna planera och fixa för imorgon är det ju nyår!? Vi skall vara med tjejerna hemma hos mig till en början, och sen flytta oss vidare för att festa mera. Blir nice!
 
 
Det här har jag gjort idag!

Gårdagen!

Oj oj vilken gårdag jag hade. Först var jag och hämta nycklarna till min nya lägenhet (!), sen blev det lunch dejt med Matilda. Efter det gällde lite shopping och till sist gick vi och checka in min lägenhet. Jag har inte ännu gjort el kontrakt så det var bäckmörkt, och där gick vi med ficklampor och hoppade av iver. Lägenheten var super fin och jag kan inte fatta att jag äntligen flyttar!
 
Efter att vi lämnat min lägenhet så gick vi en stund hem till Matilda och slappa. 21 tiden träffade jag Steffa (!), ja ni läste rätt, jag träffade min fruga som jag senast sett på sommaren. Vilken känsa! Vi for på bio och sedan på en drink.
 
Kort sagt, en otroligt härlig dag. Och idag blir det att åka med familjen till Kimito och hälsa på min fafas fru, och sedan på kvällen är det dags för partaj med bästaste frugan. Jag behöver inte ens nämna det, jag tror alla vet att det kommer bli en DUNDER utgång, haha. Oj oj, taggad tjej här hej!
 
Men nu skall jag klä på mig och åka iväg. Hörs på kvällen om jag hinner blogga då. Ha det bäst! ♥
 
 

Min jul

Jag har alltid känt lite press då det kommer till att visa bilder på min familj här i bloggen. Svårt att lägga gräns på vad man får publicera och vad inte. Men bara för att jag fick så fina mysiga familjebilder så tänkte jag visa några av dem, men det fick bli små bilder. Hoppas inte min syster dödar mig nu, höhö.
 
Överlag har jag haft en jätte mysig jul och fått fina presenter. Skall visa vad jag fick i ett annat inlägg. Har varit bara hemma med familjen så jag känner mig mycket utvilad. Skönt.
 
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)