Only know you've been high when you're feeling low

Lite nya bilder. Resten kommer senare. Vad tycks?
 

Torsdag

God morgon. Vet ni till vad jag vaknade idag? Jo Glitter ringde och erbjöd jobb, haha. Jag blev helt paff och fick typ inget sagt, höhö. Men jaa, kommer att börja där typ nästa vecka, nice! En riktigt bra start på dagen måste jag säja, hehe. Nuu skall jag äta frukost och sen blir det gymmet, tagga!
 

WHY?!

Okej nej oooooh. Varför, får jag bara fråga VARFÖR? Det är som att man först orsakar ett sår, sen låter det vara, och just då det läkts så river man upp det igen. WHY?! Hur kan man vara så jäkla elak att man gör så här. Okej, ni fattar noll, men nu vill jag inte berärtta mera detaljer. Måste bara få skriva av mig.
 
Jag skall försöka att skita i det här, och jag borde verkligen INTE uppehålla kontakten, men då det skall vara så jäkla svårt! Jag känner mig själv, jag är inte bra på sånt här. För att klargöra lite, det är inte frågan om V.
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)