Dagens detaljer:

Dom här smyckena hade jag på mig idag på jobbet, fint vad? Annars då, är rätt så död efter att ha jobbat hela veckan, och imorgon SKULLE jag vara ledig men nehej, så blev det inte. Kvällstur imorgon då, jeah. Jaa jaa, Noora är i alla fall på jobbet och vi har alltid lika kul med henne så det är inte så illa. Nu blir det kvällsmys och sen läggdags, tjolahej.
 
 

Här kommer bilderna:

Torsdag kväll, stekte plättar med pojkvännen och åt dem med grädde och hallon, mums!
Fredag morgon, inte helt fel att vakna till det här på sin födelsedag... ♥
Lördagens utgång, puss. ♥
Mina fina. ♥
Girls. ♥

Var har jag varit?

Shit vad det var länge sen jag bloggade sist. Senast på onsdagen vad? Vad har jag gjort då? Jo, på torsdagen jobbade jag från morgon till kväll, sedan på kvällen kom min fina pojkvän till Åbo, så jag sov över hos honom. På fredagen fyllde jag 21, då fick jag njuta av en överraskningsdag som Mikko ordnade. Frukost hämtad till sängen, indisk massage på spa, shopping, glass i solen, restaurangbesök och annat underbart, härlig dag! Sedan jobbade jag lördag morgon, och på kvällen blev det utgång med vänner och pojkvän, en jätte lyckad kväll. Söndagen var jag bakis som bara vad, så jag tog det bara lungt. Åkte med Mikko hem till oss, åt ribbs med familjen och sånt.
 
Så detta har jag hållit på med. Varit med pojkvännen för det mesta. Nu kommer jag inte att se honom igen på 3 veckor kanske? Suger, men sånt får man ta. Jag har en massa bilder att visa, men jag årkar inte lägga dom på datorn nu så ni får se dom imorgon. Är man lat så är man. PUSS!
 
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)