Today

Idag har jag varit med familjen. Ätit påskgodheter och bara tagit det lungt. Hade en super jobbig natt, fick nämligen veta att en som jag känner insjuknat i cancer... Och enligt läkaren har han endast 1-2 levnadsår kvar. Världen är så orättvis. Han är 22 år gammal, tänk på det hörni. Har varit hela dagen lite frånvarande, allt känns overkligt.
 
Men nu skall jag försöka att inte tänka på detta. Jag tror, ber och hoppas med hela mitt hjärta att läkarna i det här fallet har fel. Han kommer klara sig. Han måste göra det.
 

Glad påsk

Hejsan svejsans. Tänkte bara berätta att jag nog lever fastän jag inte bloggar så värst aktivt. Igår var jag på dagen hemma med min familj, och guud så skönt att bara få vara hemma. Sedan på kvällen åkte jag till bästa Jossan och var med henne, jag såg över där. 
 
Idag så har jag jobbat och sedan varit hemma, en riktigt najs dag. Här kommer lite bilder från mobilen. Tagna under den här veckan.
 
Jag på jobbet.
Påskgodis, omnomnom.
Sedan lite egopics från igår.
Och så här har jag sett ut idag.

Orsaken varför jag inte bloggade efter bion...

Den här lilla jäkeln fick mig omtalad att fara ut... Jag var redan helt död efter bion, och sedan meddelar Steffa och Alma att dom skall ut, och jaa, det slutar ju inte bra. Jag kommer hem från bion, drar snabbt på mig en klänning och drar iväg. Utan att alls fixa mig, fatta det?! Ja jag varken såg eller kände mig så värst snygg, men kul hade vi i alla fall. 
 
 
En bild från igår bjuder jag på!
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)