Redo för lillajulsfest!

Hörs mera imorgon!
 

Ledig lördag

För första gången på länge vaknar jag upp med ett leende på läpparna, fan vad skönt det känns! Idag skall jag endast göra en massa kul. Åka till Masku med mamma och kolla på soffor, sen i duschen och fixa mig inför lillajulsfesten med Glitter- jänget. Vi skall till Fontti och äta och det kommer blir aas kul.
 
Sen efter att vi ätit oss mätta och belåtna så blir det att rulla hem till pojkvännen. Där väntar en myskväll med film och sånt. Oj oj, såna här dagar... ♥
 
 

HAIR!

Nu vill jag ha nytt! Jag tröttnar rätt så fort på mitt hår, och nu vill jag igen prova på något nytt. Dip dye kanske? Eller köra super kort? Jag trivs bäst som blond, men chokladbrunt lockar, vågar jag? Nu menar jag en riktigt mörk mörk brun färg. Jag vet att min pojkvän inte skulle gilla det, haha. Vi får väl se!
 
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)