Halloween goes war

Happy halloween. Sitz time!
 
 

Projekt på G

Jag håller på och tvättar, stryker och viker kläder. Dagens "ahaa upplevelse": Jäklar vad mycket kläder jag har! Dagens tips: Köp inte nya kläder, tvätta istället dina gamla. Haha! Jag tvättar väldigt sällan mina kläder. Istället använder jag precis nyköpta kläder ett par gånger, och sen flyger de i tvätten. Där kan de sen ligga i hur länge som helst. Inte undra på att det känns som om jag inte har kläder! Alla mina kläder ligger ju i tvätten. 
 
Skönt att nu ha ett klädskåp fullt av kläder. Eller jaa, lite väl fullt. Har svårt att få allt och rymmas, hehe. Men nu skall jag fortsätta leka husmor här. Hörs senare, tjolahej. ♥
 
 

Skönt!

Nu är det gjort! Lämnade in litteraturtenten idag och fy sjutton vad skönt det var! Förutom det så har jag varit på en smågruppsträff samt busat med mina hop barn i en timme.
 
Imorgon är jag ledig, och det har jag nog förtjänat. Skall luncha med Ella och sen försöka hitta på vad jag skall vara utklädd till på halloween sitzen som jag har på torsdan. En kort inlämningsuppgift måste jag även göra, så helt ledig är jag inte. Men det borde bara ta någon timme så det är inte så farligt.
 
Bjuder på några bilder i otroligt dålig kvalite. Jag vet inte ifall min telefon har gett upp eller vad som hände, men det blev bara suddigt. Any way, bättre än inget för er som desperat vill veta hur jag gått klädd idag, höhö.
 
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)