Vill inget annat än bli frisk

Tjens mors. Jag var till läkaren idag, men fick inget svar som vanligt. Var nog till laboratorie och tog några prov, resultatet får jag imorgon. Om jag får negativt svar så skall jag ringa min läkare och be henne skriva en remiss till mig. TYKS sjukhus väntar alltså, blää. Jag vill bara veta vad det här är! :(
 
 

Ny vecka imorgon

Hej mina vänner. Som ni kanske har märkt så valde jag att ha en bloggfri helg, och skönt var det. Jag har varit så gott som hela tiden med min pojkvän, myspys. Fast igår var det meningen att jag och Jossan skulle ut... men det sket sig totaaaalt, så illa att jag inte ens vill berätta vad som hände. Pungt. Annars så har jag haft en skön helg, om man räknar bort symptomerna.
 
Imorgon skall jag till läkaren (igen!) för en chekka läget än en gång, suck. Alltså jag årkar inte längre med det här, jätte jobbigt. Något kul med den kommande veckan då? Jo, förutom läkar besök så har jag framför mig en grekisk sitz på tisdagen och några lediga dagar mitt i veckan.
 
 
 
Bilden till vänster: Så här såg jag ut då jag var på 90-tals sitz. Bilden till höger: Typ så här skall jag se ut på tisdagen. Tror ni det blir bra?

Rädd.

Ush idag vill jag bara sitta på toaletten och gråta. Mina symptomer är tillbaka, och nu har det gått för lång tid. Jag skall till läkaren för att hämta remiss, och sedan till sjukhuset. De kommer antagligen skjuta in en kamera in i mig... rädd.
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)