I'm gonna do it

Nu tänkte jag göra det som jag funderat på jätte länge, bilda en ny kategori, en kategori med endast en massa hår/frisyr tips. Jag älskar att fixa frisyrer, så varför inte dela med mig? Like it?
 
Här ser ni några snabba och enkla frisyrer jag fixade för en stund sen. Själva kategorin kommer upp så fort jag kommer på ett bra namn, haha.
 

My boys

Hello! Idag har jag varit med Mikki och hälsa på hos mommo. Vi drack lite mjöd och spelade kort, slappt och skönt alltså. Nu skall jag sminka mig och lite smått fixa mig. Skall nämligen med Mikko ut och äta + bio, blir kul! Vi skall och se filmen "The Other Woman" som hade premiär igår, hoppas den är bra!
 
Jag måste ännu tillägga att jag smalt igår då jag såg denna syn, min pojkvän låg och myste med Toto i min säng... Killar som gosar med djur/barn, ögongodis! ♥
 

TORSDAG

God kväll gott folk. Hur mås det? Jag mår helt okej, fast är nog ännu också lite flunssig. Men det skiter jag i för vet ni vad som händer imorgon, jag skall få besök! Han är 12 år gammal och går på alla fyra... TOTO! För er som inte vet så handlar det om min sköldpadda, höhö. Mamma och pappa åker till södern till två veckor, så jag skall ta hand om vår lilla snubbe den tiden. LYCKLIG! 
 
Var förresten idag och kollade på min pojkväns fotbollsmatch, det var inte helt fel, speciellt då solen lyste och värmde skönt. Liksom oooh, got to love sunny days!
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)