Nästa vecka!

Nu vill jag bara meddela att under nästa vecka är jag tillbaka! Jag kör igång med en helt ny start! Skall fixa ny fräsch design och hela köret! Det här lovar jag! Hörs nästa vecka bästa läsare, och tack för att ni ännu hänger med! ♥
 
 
Latest on instagram.

Work and work

God kväll bloggen. Tänkte kika in här och berätta att jag nog lever. Vad har jag då haft för mig under den senaste tiden? Jo jobb, jobb och ännu lite mera jobb. Har jobbat nu i sträck to-fre-lö-sö och har ännu kvar må och ti, men sen börjar min ledighet! Dock kollade jag just på kommande vädret och det har ju lovats mulet och max 20 grader... så såå så min tur. Men men, det kan ju inte hjälpas. Har i alla fall en massa kul som jag skall göra under min ledighet. Skall åka upp till min pojkvän och spendera där några sköna sensommar dagar. Sedan har jag två kräftskivor som jag skall på, och just före min skola börjar så skall jag och min pojkvän på en liten ”lyx kryssning”. Vi har ju inte direkt hunnit ses på sommaren, så vi skall skämma bort oss lite ute på havet, bara vi två.

 
 
 

4 augusti

HEJ! Det var länge sen sist, verkligen. Bloggade ju senast för typ två veckor sen? Oj. Men jag har varit rätt så upptagen med jobb och allt. Årkar inte skriva desto mera, visar bilder istället. Hoppas det duger!
 
 
Uppe i österbotten hos min kärlek. Njuter av att få hänga vid deras sköna pool.
Min. ♥
Solaaaaaaa.
PUSS! Hemma i Åbo igen. Ute på en åbåt med bästis och han här. ♥ 
Hon här... kärlek! ♥
Ute och firar min födelsedag. Fyllepuss till höger, haha.
Förra veckan, hade hop lop läger för sista gången den här sommaren.
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)