Min jul

Några bilder från julafton.
 
 
Min jul började rätt så stressigt (som alltid haha) men så fort vi fick julmanen fixad, granen klädd och presenterna köpta och paketerade så blev det bättre. Sista julklapparna köpte jag liksom på julaftons morgon hehe.
 
Som present fick jag bla en kånken ryggsäck, en smart tv, köksgrejer och annat fint. Jätte nöjd! Kan visa bilder på klapparna senare! :)

Andra halvan

Jag känner mig så jäkla lättad just nu. Bakom mig har jag en stressig vecka med mycket skoluppgifter, och så har jag jobbat fre-lö-sö. Men nu jäklar, nu är jag ledig 5 hela dagar! Jag skall endast ta det lungt, njuta, äta gott och spendera tid med mina nära och kära.
 
Och här har ni den andra delen av Stockholm bilderna. 
 
 

Stockholm i en halva

Eh, jag vet inte ens var jag skall börja. Bloggade senast för två veckor sen, jag vet, ush. För mycket skola, jobb, mera jobb, självstudier, skola igen och ännu lite mera jobb. MEN, förutom detta så har jag även hunnit besöka Stockholm. Och det var najs, mycket najs. Åkte dit tillsammans med Nette och Irene, två hela dagar fick vi njuta av fina Stockholm, och visst var det mysigt.
 
Och för att vara lite mera bloggvänlig tänkte jag nu bjuda på en ordentlig Stockholm bildbomb, som jag till och med delat i två delar för att göra allt mera invecklat, haha. Var så goda.
 
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)