#LIFE

Hej håå. Jag har haft en helt TOPPEN dag som jag spenderat med min andra halva. Vi har shoppat och nu lagar vi pizza, omnom. Love life! Imorgon har jag jobb 11-15 och på kvällen blir det utgång för fulla muggar. Ja, jag njuter av livet som tusan. Känns oerhört skönt!
 
Men nu blir det pizza för det börjar dofta gott som bara vad! Till efterrätt blir det fattiga riddare, mums!

BERSHKA

För det första vill jag säja WOW, vad har hänt idag? Jag har haft dubbelt med besökare om man jämför med det jag brukar ha? What? Fattar inte alls hur det kan sådär plötsligt ändra, men kul!
 
För det andra, jag kommer att få internet till min lägenhet om en vecka. Kontraktet är gjort men det tar en tid tills den kommer fram. En vecka kvar, sen är jag för fullt igång!
 
För det tredje, kolla in min nya snygga klänning från Bershka. Looooove!
 

SMILE

 
Jag har haft en bra dag idag! Rapportskrivning på morgonen och sedan har jag varit ledig resten av dagen. Har shoppat, städat, fixat i lägenheten och gått omkring med ett leende på läpparna. Av någon orsak känner jag mig super glad idag, hih. Bra så! Och hörni, jag får antagligen internet till helgen, så då kommer jag börja blogga normalt igen, tjohoo!
 
Nu är jag hemma hos pojkvännen. Sovmorgon imorgon, skööönt. Hörs mera imorgon, chao! ♥
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)