Jag har det bra här

Ledigt

Nu har jag jobbat hårt i fyra dagar, så jag tycker att jag är värd en liten ledighet! Imorgon bitti åker jag upp till min andra halva. Vi skall göra en massa kul, bla gå på bio, sola, fixa piknic och på torsdag blir det Särkänniemi! Vi kör tillsammans ner på torsdagen och så stannar M i Åbo resten av veckan. Och jag fyller ju år på lördagen, det skall vi fira! Dock kommer jag även jobba hela den helgen.... så det är lite tråkigt men men, kan inte hjälpas. Men nu hörni skall jag packa färdigt, vi får se om jag hinner blogga så hemskt mycket då jag är borta, men om inte så hörs vi då jag kommer tillbaka. Och ifall ni ändå vill veta vad som pågår i mitt liv så kan ni följa mig på instagram (@martinagyll), där kommer jag vara mera aktiv. PUSS ha det bäst!
 
 

Animal print

 
Så här såg det ut hos oss idag, haha. Imorgon skall jag och Ellen köra på en massa smycken från vår nya "Petite" kollektion. Och på måndag blir det pink all the way! Sncka om fun at work liksom! 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)