Grattis världens bästa Steffa!

Idag fyller min underbara fruga år, grattis älskling! Så jäkla tråkigt att du inte är här hemma i Finland idag, för jag vet att vi skulle festa loss hela Åbo! ;) Men men, vi får festa dubbelt så mycket i augusti! ♥
 
 
Den här tjejen, henne har man ALDRIG tråkigt med. 

Chandelier

Ohh nu är jag så förvirrad. Så sjukt bra låt av Sia men så jäkla creepy musikvideo! Låten var liksom mycket bättre före jag såg videon. Tjejen i videon är ju vadå 10 år typ? Ush. Men ändå, så jäkla bra låt! Ohh. Vad tycker ni?
 
 

Okey so i'm lazy

Okej jag skäms, jag bloggade inte under veckan. Förlåt. Jag hade så fullt upp och min mobil gillade inte blogg.se appen såå... höhö. Nej men lata jag, där har ni orsaken. Men jag skall göra ett bättre bloggresultat här fram över! 
 
Jag hade i alla fall 4 underbara dagar uppe i Österbotten med min andra halva. På tisdagen var vi och golfade och det var sjukt kul! Det var första gången jag testade golf, så kritisera inte min hållning/svingvinkel på bilden, höhö. Nu skall jag kolla på Friends och sedan snart och sova. Imorgon blir det jobb! Chao. ♥
 
 
 Japp, min aas snygga sving.
På jobb igår.
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)