Tisdag

 
Yellow. Hur mås det idag? Jag känner mig fortfarande stressad, ush. Måste få en massa saker gjorda före torsdagen, för vet ni vad som händer då? Pampas dagarna börjar! Deltar även iår, och iår är det extra pirrigt för skall även delta i olympiaden! Men före jag ens kan tänka på Pampas så måste jag få femtioelva saker gjorda! Vi får höras mera nästa gång jag har en liten paus. PUSS!

Många bollar i luften

Stress-period, det är vad jag har just nu. Har MASSOR på gång med två olika jobb, uppskolning, studier, praktik samt privata livet. Jag vill ha allt planerat och organiserat, men just nu går det inte. Kommer bli en tung vår känner jag på. Kommer vara 38h/vecka på praktik, och förutom detta så kommer jag även jobba ca 10h/vecka på glitter och 2h/vecka på hop lop. Ja det betyder 50h jobb varje vecka... hjälp. Får se vad det här blir till.
 
Skall försöka att inte stressa för mycket, men det känns svårt. Har för många bollar i luften just nu. Hoppas allt ordnar sig! Nu kanske ni tänker "ja men du får ju massor med pengar i alla fall", men så är det inte. Praktiken är lönefri, ingen lön för det. Nej nu måste jag tänka på något annat! Blir allt för stressig, vi hörs!

23 mars

Chabba. Det blev sen bloggning idag, och jag har inte så mycket att blogga om. Men jag kan väl berätta lite onödig fakta, har "storhandlat" idag, städat och varit på middag med glitter tjejerna. Riktigt mysigt! Nu är jag hemma hos mannen min och vi skall strax lägga oss. Imorgon blir det St karins som gäller och hem till föräldrarna.
 
Det är förresten många som är och ute reser just nu, och då blir man såklart super avis. Jag vill också till ett varmt land och kunna klä mig som på bilden nedan! Aa jaa, skall fortsätta drömma bort mig... kram.
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)