1 advent

Kan inte fatta att det redan är 1 advent!! Sjukt hur tiden bara rusar iväg, snart är man hundra år och har egna barn och barnbarn och barnbarnbarn, hehe. Nej men jag är glad att tiden går fort just nu för jag längtar till julen (som alla andra säkert också men ändå), myyys. 
 
På fredagen rusade jag iväg från jobbet hem för att byta om till halare och påbörja glöggrundan för min del. Alla andra hade ju redan börjat 3 tiden, men det gällde bara att ta ikapp dem ;) Kul hade jag hela kvällen, både på barrundan och på Monkey.
 
Igår gjorde jag inget speciellt för var rätt så trött, idag däremot har jag varit och shoppat med Matilda, hängt med syster och hennes pokvän och hälsat på hos mormor. Nu sitter jag här i min lilla lya och äter lite kvällsmat, håller även på och lägger upp lite julljus, så himla mysigt! 
 

Selfie stick

Nu skall jag presentera er för mitt nyaste köp, en selfie stick. Glitter är en av de första som säljer selfie sticks i Finland och det är jag stolt över. Denna pinne är bra att ha med sig på fester, resor och hemma. Vad är ideen? Hundra gånger snyggare bilder eftersom man inte behöver ta bilder så nära ifrån, tar man gruppbild ryms alla med och tar man en bild tex på en resa får man utsikten även med på bild.
 
Selfie pinnen lanseras imorgon (to 27.11) på Glitter! Normal pris är 34,90 e men imorgon får ni den för endast 24,90 e! Sjukt bra rabatt så ta vara på detta nu. Det gäller endast imorgon, så ni vet. Jag kommer själv att vara på jobb imorgon 14-21.15 och jag är sjukt taggad för lanseringen! Vi har marknadsfört selfie pinnen på fb, instagram och i tidningar, så det kommer bli en bra försäljning. Hoppas vi syns imorgon!
 

Work hard

Halloj. Jag har en lång skoldag bakom mig. Och sov en väldigt dålig natt då jag vakande 4 tiden och fick inte mera sömn efter det, så trött är jag. Men skall ändå årka med resten av dagen, om en timme skall jag sticka iväg på jobb och efter det ännu hem till St:karins för att byka. Kommer vara helt slut då jag kommer hem!
 
Men jag har inga fler föreläsningar den här veckan, dock jobbar jag onsdag, torsdag och fredag. Men sedan på fredag efter 19 då jag slutar blir det glöggrundan och bara en massa kul program!
 
Jag tvekar väldigt mycket på att jag årkar blogga då jag kommer sent hem ikväll, men vi får se. Om inte så hörs vi mera imorgon! Då skall jag blogga om min nya investering, en selfie-stick! Haha. 
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)