#pampas15

Tjolahej och glad påsk på er! På torsdagen blev det ingen bloggning för har varit flunssig, men det är bättre nu. Det var ju rätt länge sen jag sist bloggade så har en hel del att berätta. Förra helgen var det Pampas 2015 och det blev precis som förra året, gälit! Men kul hade jag åter igen, dock finns det en orsak till varför Pampas ordnas bara en gång om året haha.
 
På måndagen direkt efter Pampas började min praktik på ridterapi stallet. Det kommer jag att berätta mera om i ett skilt inlägg för har mycket att komma med! Hade annars en rätt så tung början av veckan då jag både måndag och tisdag jobbade så gott som hela dagen. Måndag praktik 9-13 och jobb 14-21. Tisdag praktik 9-17 och jobb 17.30-19.30, eheh. Trött var jag, det kan jag säja. Men nu har jag fått ta det lungt då jag haft lite påsk ledigt.
 
Men i alla fall, här kommer Pampas bilderna, tyvärr är största delen av dem så otroligt galna att jag får hålla dem för mig själv haha.
  Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)