Color up

Här kommer det nu - tipset på watercolor decoration! Så snyggt och enkelt sätt att dekorera muggar, skålar, taldrikar och andra porslin föremål. Jag valde att dekorera några små skålar som jag köpte på ikea.
 
Du behöver:
- porslin föremål
- nagellack
- skål med varmt vatten
- tandstickor
 
 
Gör så här:
Häll några droppar av nagellacken (en eller flera) i skålen med varmt vatten. Ta en tandsticka och rör om försiktigt på ytan för att skapa mönster. Doppa sedan porslin föremålet i vattnet. Du vill arbeta så fort som möjligt eftersom nagellacket klimpar ihop sig. Föredrar att doppa endast en gång. Efter att du doppat låter du föremålet torka. Done! Fint vad?
 
Obs. Bäst att tvätta för hand, håller inte riktigt maskintvätt.
 
 

Nytt!

Hej hörni, pyssel news! Imorgon kommer jag att visa hur man fixar aas snygga dekorationer till muggar, skålar eller varför inte taldrikar. Jag tror ni kommer gilla det! Var till ikea idag och köpte färdigt allt så imorgon är det bara att sätta igång. Hörs då!

Crafts

Nu tänker jag spränga fram något nytt och fräscht här på bloggen, nämligen en ny kategori. Kankse den trappar upp min blogg inspiration också? Vi får väl se. Kategorin kommer att stå under namnet "pyssel" och det kan även vara att jag slår ihop den med kategorin "hem & inredning". Pointen är att det kommer handlar om pyssel, jag har nämligen börjat pyssla och rita väldigt mycket under den senaste tiden så varför inte visa upp det här på bloggen? Men, det kommer inte att handla om julkorts tips och påskpyssel, utan lite mera speciellt och unikt. Så vad tror ni, blir det här bra? Jag är i alla fall taggad :)
 
Har på skoj börjat "designa" egna kläder också, super roligt att få skissa upp olika ideèr. Jag vet att jag inte är världens bästa på att rita, så ta inte det här på allvar. Bara något smått jag tycker om att göra på kvällarna. :)
 
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)