Room escape

Dream team. ♥
 
Idag har jag varit ledig och gjort en massa kul. På förmiddagen var jag en stund och solade med Steffa, sedan blev det gym med samma grymma brud (som förresten fyller år idag, grattis ännu en gång min älskade bästa fruga!). Efter gymmet kutade jag hem, duschade och fixade mig färdig inför en kväll med mina Glitter kolleger. Först mat på Rantakerttu och sedan Room escape. Room escape var helt grymt roligt och spännande! Man blir inlåst i ett rum där man skall försöka lösa olika uppgifter för att komma ut, man har exakt en timme på sig. Och vet ni vad, vi lyckades komma ut! Killen som jobbade där berättade att endast 25% lyckas lösa alla uppgifter och komma ut, så gissa om man känner sig bra nu! Om ni inte testat detta så tycker jag absolut att ni skall göra det, super kul!

Angina

Hej! Vill ni veta något kuul?!! Jag har angina! Wooop liksom. Var till läkaren igår och idag ringde de och meddelade att jag har angina, 10 dagars antibiotika kur it is then. Fick även jäkligt stark salva för mitt ben, lär tydligen göra hål på huden om man använder det över 2 veckor, höhö fun.
 
Ja men nu vet jag i alla fall vad jag har, halsen visste jag att det var något fel med eftersom jag haft sjukt ont men inga andra tecken på förkylning. Vi får hoppas på att antibiotika kuren biter för nästa helg skall jag på Ruisrock och det tänker jag tammefan inte skippa!
 
Kolla bilden förresten, en hederlig webcam bild! Vet inte när jag senast tagit en bild med webcammen, förr gjorde jag ju det varje dag, höhö. Nu skall jag kolla på ett avsnitt Friends, äta kvällsmat och sen lägga mig. Imorgon bitti skall jag på en lång frukost catch up till frugan, sedan jobb och till slut sommarfest hos Matilda, kul dag!
 

June

På Jossans begäran tänker jag nu blogga. Så här har min juni hittils sett ut: första veckan praktik och slutseminarie, andra veckan hoplop läger, tredje veckan hoplop läger och den här veckan har jag haft glitter jobb. Så, mycket jobb. Midsommaren var jag ändå ledig, men gissa bara vem som fick feber på midsommardagen... Jag vet att jag alltid låter bitter, men ibland känns det som att jag hela tiden blir straffad för något? 
 
Imorgon är jag ledig och det blir skönt, fast helt ledig får jag såklart inte vara. Skall till läkaren för att jag haft otroligt ont i halsen i flera dagar och det vill inte lätta. Sen skall jag även visa upp mitt ben, har en stor röd fläck som påminner om någon sorts exem, den vill inte gå bort trots tusen olika salvor. Med min tur får jag säkert diagnosen hudcancer. Ja det ser vi imorgon, men tro mig, jag vill inte vara så här bitter. Tyvärr lägger erfarenheterna sina spår... man tappar liksom lite tron. Men jag kämpar, det gör jag varje dag.
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)