Angina

Hej! Vill ni veta något kuul?!! Jag har angina! Wooop liksom. Var till läkaren igår och idag ringde de och meddelade att jag har angina, 10 dagars antibiotika kur it is then. Fick även jäkligt stark salva för mitt ben, lär tydligen göra hål på huden om man använder det över 2 veckor, höhö fun.
 
Ja men nu vet jag i alla fall vad jag har, halsen visste jag att det var något fel med eftersom jag haft sjukt ont men inga andra tecken på förkylning. Vi får hoppas på att antibiotika kuren biter för nästa helg skall jag på Ruisrock och det tänker jag tammefan inte skippa!
 
Kolla bilden förresten, en hederlig webcam bild! Vet inte när jag senast tagit en bild med webcammen, förr gjorde jag ju det varje dag, höhö. Nu skall jag kolla på ett avsnitt Friends, äta kvällsmat och sen lägga mig. Imorgon bitti skall jag på en lång frukost catch up till frugan, sedan jobb och till slut sommarfest hos Matilda, kul dag!
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)