June

På Jossans begäran tänker jag nu blogga. Så här har min juni hittils sett ut: första veckan praktik och slutseminarie, andra veckan hoplop läger, tredje veckan hoplop läger och den här veckan har jag haft glitter jobb. Så, mycket jobb. Midsommaren var jag ändå ledig, men gissa bara vem som fick feber på midsommardagen... Jag vet att jag alltid låter bitter, men ibland känns det som att jag hela tiden blir straffad för något? 
 
Imorgon är jag ledig och det blir skönt, fast helt ledig får jag såklart inte vara. Skall till läkaren för att jag haft otroligt ont i halsen i flera dagar och det vill inte lätta. Sen skall jag även visa upp mitt ben, har en stor röd fläck som påminner om någon sorts exem, den vill inte gå bort trots tusen olika salvor. Med min tur får jag säkert diagnosen hudcancer. Ja det ser vi imorgon, men tro mig, jag vill inte vara så här bitter. Tyvärr lägger erfarenheterna sina spår... man tappar liksom lite tron. Men jag kämpar, det gör jag varje dag.
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)