My week

 
Halloj. Jag hinner snabbt kasta in ett inlägg innan jag kutar iväg. Ovanför ser ni lite bilder från veckan. Vad har jag då gjort sen förra torsdan? På fredan var jag och hälsa på hos min mormor på sjukhuset, lördagen jobbade jag och åkte därefter direkt till sjukhuset igen. Sedan blev det en galet lyckad (och förtjänad) utgång med frugan. Söndagen jobbade jag igen. Och må-to har främst handlat om studier och pojkvän. Så där har ni.
 
Nuu är jag på väg till Jossan för att fira... öömm livet? Höhö. Vi skall småbörja hos henne med några andra tjejer och sedan blir det MKs, det har haft herrmiddag så vi skall krascha eftersläppet. Jajjamen! Vi får höras mera en annan dag, ha det bäst!Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)