Tyck synd om mig

Aj. Tandvärk. Jag hade tandläkartid idag och de skulle "bara" borra ett hål, men min tandläkare bestämde sig för att även dra ut en av mina visdomständer. Här sitter jag nu och har en blodig lapp i munnen och lider av en enorm värk. Hålet vill inte sluta blöda fastän det borde ha gjort det för länge sen. Till på köpet får jag leva på glass och yogurt under två dagar, jehei. Och nästa veckas måndag skall de dra ut andra övre visdomstanden och efter det blir det ännu att göra en silikon plastskena som jag skall ha under nätterna. Jag biter nämligen väldigt mycket på mina tänder under nätterna, det låter som att jag skulle äta rå makaroni, och det här gör att jag på dagarna lider av en hård huvudvärk. Så, visdomständerna måste bort för att skenan skall sitta rätt och därför måste jag gå igenom hela den här rumban. Tyck synd om mig! Hehe. Nej jag ber om ursäkt för att jag bara klagar men har faktiskt sjukt ont, buuuh.
 
Som tur var jag tidigare idag och joggade för kommer gå upp 10 kilo i vikt då jag endast får äta glass haha. Nej nu överdriver jag väl lite, någonslags kall soppa får jag väl äta redan imorogon. Men idag blir det nog ingen riktig mat. Och värkmedicinen kommer absolut att vara min bästa vän idag och imorgon! Nåja, månne jag nu har klagat tillräckligt? Vi får väl se, men hörni nu skall jag spotta ut lite blod och sedan dra till butiken för att köpa 5 liter glass, vi hörs!
 
Tidigare idag på joggingturen.Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)