Det här med lycka

 
Det här med att vara lycklig, inte alltid så lätt. Eller jaa, desto äldre man (eller kanske bara jag?) blir, desto svårare är det att känna lycka. Så här känns det för mig. Blir mera medveten om vad som påriktigt händer i världen, the ugly truth kommer liksom fram. Klart det finns dagar då jag är lycklig, men till lika finns det även massvis med dagar då jag känner ångest och panik. Hur skall man kunna fokusera på det goda då allt dåligt hela tiden tynger fram?
 
Min pojkvän påminner mig hela tiden om att inte ta livet på för allvar, och där har han nog rätt. Kanske det är så jag borde börja tänka och göra? Men på något vis känns det själviskt, för jag knippar ihop "ta inte livet på för allvar" med "jag vill inte se verkligheten". Förstår ni alls vad jag menar? Om man tänker "don´t worry, be happy" så blundar man ju nog aningen, man vill inte se verkligheten. Men kanske det är nödvändigt att ändå tänka så här för att man skall klara sig? Men jag har oberoende jätte svårt att inte ta livet på för allvar med tanke på allt det hemska som pågår runt om mig. Fast det gör ju nog inte gott att alltid fokusera på det negativa, det vet jag. Ibland brukar jag hoppas på att jag fortfarande var 8 år, leva livet utan att behöva oroa om precis exakt allt.

ESC

 
Kolla ni på ESC första semifinalen? Det gjorde jag, såklart höhö. Jag har två grejer som jag vill påpeka om. Först och främst, vad var det jag sade om Finlands bidrag... nej nej nej. Ingen överraskning att de inte gick i final. Fortfarandre, har absolut inget emot funktionshindrade, men låten var helt enkelt inte ett dugg bra.
 
Till näst vill jag berätta min åsikt om Rysslands bidrag, Polina Gagarina - A million voices. Liksom sjukt bra låt, MEN, tycker det är aningen skratträtande att Ryssland sjunger "Praying for peace and healing, I hope we can start again, we believe in a dream. So if you ever feel love is fading, together like the stars in the sky, we can sing, we can shine". Jag baa, suuuuuuure. Sjung nu sen om något som strider TOTALT med det som Ryssland påriktigt gör och tycker. Super synd, för låten är ju bara grymt bra.

Galaxy shoes

Hade tråkigt här för ett par dagar sedan så bestämde mig för att pyssla lite. Resultatet ser ni nedanför, ett par DIY galaxy shoes.  De blev helt okej tycker jag, med tanke på att det var första gången jag använde akrylfärger på tyg. Fast nu då jag tänker efteråt så skulle jag nog kanske ha målat dem på ett annan sätt, men gjort är gjort. Eller vad tycker ni, ser man ens att det skall föreställa rymden haha?
 
Allt man behöver är ett par tygskor (svarta eller vita), akrylfärg (eller tygfärg), sax, tejp, penslar och svampar. Det var jätte kul att göra dessa, och vill ni ha mera detaljerade instruktioner på hur jag gjorde så är det bara att hojta till.
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)