ESC

 
Kolla ni på ESC första semifinalen? Det gjorde jag, såklart höhö. Jag har två grejer som jag vill påpeka om. Först och främst, vad var det jag sade om Finlands bidrag... nej nej nej. Ingen överraskning att de inte gick i final. Fortfarandre, har absolut inget emot funktionshindrade, men låten var helt enkelt inte ett dugg bra.
 
Till näst vill jag berätta min åsikt om Rysslands bidrag, Polina Gagarina - A million voices. Liksom sjukt bra låt, MEN, tycker det är aningen skratträtande att Ryssland sjunger "Praying for peace and healing, I hope we can start again, we believe in a dream. So if you ever feel love is fading, together like the stars in the sky, we can sing, we can shine". Jag baa, suuuuuuure. Sjung nu sen om något som strider TOTALT med det som Ryssland påriktigt gör och tycker. Super synd, för låten är ju bara grymt bra.Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)