Klassträff

Helg helg helg, precis vad den här tösen behöver nu! Har jobbat som en galning hela veckan, på onsdan hade jag mitt 15h nattskift och idag jobbade jag 13-21. Eller jobb och jobb, får ju inte lön för praktiken men i alla fall. Blir skönt med ledighet! Har klassträff med min lågstadieklass imorgon så det blir riktigt kul, känns bara super konstigt. Då jag gick på 6:an och vi bestämde datum för vår klässträff tänkte jag att alla i det här skedet skulle vara "stora" vuxna med egen familj, jobb och allt. Här sitter jag nu, känner mig inte ett dugg vuxen haha. 
 
Nee men nu skall jag nog sova, min dygnsrytm är helt opp åt skottan efter nattskiftet, men skall nog försöka skärpa mig. Vi hörs mera imorgon, då skall jag visa lite DIY grejs här på bloggen. KRAM!
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)