Work hard - play hard

 
Ovanför ser ni bilder från min vapphelg, jag var ledig hela helgen så tog verkligen vara på tiden. På torsdagen hängde jag först på vårdbergsparken med frugan, sedan blev det vappsitz med en gäng fina tjejer och till slut ännu fest på ett tredje ställe. Allt som allt en riktigt bra kväll. 1 maj då - traditionell piknic på vårdis och sedan mot kvällen hockeymatch, biljard och så. Söndagen spenderade jag med pojkvännen, vi var bland annat på tivoli och sedan hemma hos mina föräldrar.
 
Den här veckan har dock handlat om andra bullar. Min praktik på barnhemmet började, oh my vilken chock jag fick... verkligen inte ett lätt jobb. På måndagen var jag på praktik 8-12.30 och sedan hade jag jobb 13-21. Idag hade jag praktik 13-22 och imorgon blir det nattskift, aka en 15h praktikdag, eheh. Men men, jag skall nog årka! 
 
Alltså då man så gott som jobbar 24/7 så uppskattar man nog verkligen sina lediga dagar! Just nu håller jag på och försöker vaka så gott det går. Det enda som jag dock kan tänka på är sömn, men måste försöka hålla mig vaken en tid ännu, detta med tanke på morgondagens nattskift. Men aa jaa, skall nog avrunda mitt inlägg nu. Vi får väl se när jag nästa gång kikar in här, antagligen på torsdan. Ha det bäst!Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)