Galan 2015

Bild till vänster: Vasa Bladet - Bild till höger: Jennifer Carp.
 
Galan 2015, en kväll fylld av guld och glimt. Allt var sjukt fint ordnat och jag blev överraskad över hur stort det till slut var. Var beredd på en liten minigala men blev verkligen positivt överraskad. Allt från välkommen drink och röd matta till limousine skjuts vidare till efterfesten. Snyggt jobbat!
 

Min halloween

Jag spenderade halloweenlördagen med att fixa upp en halloweenmiddag för Steffa och hennes pojkvän. Meningen var att vi skulle ha couple's night men Mikko var inte i Åbo så jag fick fungera som third wheel istället, haha. Nej men vi hade super roligt, vi åt, drack, spelade spel och skrattade en hel del. Jag hade fixat ganska fint hos mej (om jag nu får skryta lite), sanningen är att jag alltid viljat fixa upp en halloweenfest och nu fick jag kind of göra det, så det var bara kul! Här är bilder från kvällen:
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)