Pyssel av pussel

 
Här har ni ett super enkelt pyssel, ett hjärta gjort av pusselbitar. Man kan hänga upp den på väggen, använda den som ram till en bild eller bara lägga den och luta mot väggen som jag gjort. 
 
Förresten, nu har även jag efter många om och men bestämt mig för att delta i Galan 2015. Biljetten är skaffad och nu blir det bara att panikleta efter en snygg långklänning. Kollar igenom Nelly, Bubbleroom, Zalando... jag skall hitta den perfekta!

Halloweenpyssel

 
Halloweenpyssel är alltid kul! Dom här söta fladdermössen har jag gjort av hushållspappersrullar, akrylfärg, paff/glittrande skumpaff och pysselögon. Man kan ha dessa på bordet eller hänga upp dem någonstans som jag gjort. Inspiration fick jag från Kreativa Karin!
 

Maple leaf

 
Här har jag skapat ett glittrande lönnlöv av lufttorkande lera, glitter och decoupage-lim. Formen fick jag från ett riktigt lönnlöv, kavlade fast lövet i leran och skar sedan ut det. Enkelt och super fint att ha ett brinnande ljus på lövet.
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)