Två veckor

Ni har absolut ingen aning om hur frustrerad jag varit i en vecka nu. För exakt 2 veckor sen blev jag riktigt super sjuk, en ordentlig jäkel virus. Första veckan låg jag bara i sängen, hostade lungona av mig, snöt mig 100 ggr/minut och grät mig till sömns pga halssjukan. Sedan blev det liiite bättre men var fortfarande trött, hostig och snuvig. Förra fredagen började jag äntligen känna mig helt okej och tänkte att jag nog kan ta mig till jobbet, det gick helt bra, trött var jag ju nog. Jobbade även lördan och den dagen gick också helt okej så då tänkte jag JESS, äntligen täcken på tillfrisknad. Men nej, så lätt kunde det väl inte gå. På söndagen var jag igen betydligt sämre och besökte läkaren för att kollas upp, var på blodprov men fick ingen ny information, jävel virus it is.
 
Jag kastar opp efter mina hostattacker eftersom det kommer upp så mycket slem (okej förlåt för detaljerna) och det är super äckligt. Idag spydde jag t.o.m. blod av någon andledning. Liksom, ååårkaaa! Är så trött på det här! Vill bara bli frisk men det vill verkligen inte bli bättre! 
 
Förlåt för ett inlägg med endast klagomål men, är bara så trött på det här. Håll tummarna för att jag skall bli frisk nu, vill komma igång med bloggandet! 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)