Yes

Är helt döödskär i mina nya heels! Kommer antagligen bli sådana skor som jag mest kollar på haha. Nej de ska nog bäras flitigt. Förutom att jag köpt nya skor så har jag även köpt en ny telefon! Alltså, min gick ju sönder för ett tag sedan och sen dess har jag haft min mammas gamla telefon. Ni har ingen aning om hur skönt det är att äntligen ha en telefon som inte dör då man öppnar whatsapp haha. Nu har jag en Samsung Galaxy S6 och hittills har jag varit riktigt nöjd. Ska försöka vara super försiktig med att inte tappa den nu! 
 
Nya skor och ny telefon är faktiskt det enda intressanta i mitt liv just nu. Så här ser mina dagar ut; så gott som varje dag examensarbete i skolan 9-17, och någonstans där emellan klämmer jag även in två eller tre jobbskift. Men som tur är det endast lite på en vecka kvar, sen ska examensarbetet vara inne. Slutspurt (läs: panik) är det som gäller!
 
 

Super day

Jag har jobb hela helgen och tänkte att jag pga trötthet och stress skulle tycka att det är lite extra jobbigt med kundservice, men vet ni nej. Hade väääärldens underbaraste kunder idag, alla bara skrattade, var på bra humör, tackade för super kundsercive och gick nöjda ut. Typ BÄSTA känslan, påriktigt. Hoppas på en likadan dag imorgon. Nu blir det filmkväll med pojkvännen, chao!
 
Look of today.

Update

Tjohoo! Här är jag igen, var länge sen sist. Ärligt talat så är mitt liv rätt så kaotiskt just nu, eller har tusen saker på gång. Examensarbetet tar enormt med tid, speciellt då jag skriver i grupp. Måste ju ta i beaktande allas tider och åsikter. Sakta men säkert blir det väl bra, hoppas i alla fall. Börjar dock få lite panik då hela skitet ska vara inne om en månad, eehm.
 
Annat då, jag blev erbjuden en högre position på Glitter, och vet ni vad, jag tackade JA. Även om det betyder dubbelt med jobbskift och ansvar. Jag vet inte om det var dumt eller smart, återstår att se. Har ingen aning om hur jag kommer få alla pusselbitar att gå ihop, men det skall nog gå. Men taggad är jag, kommer få göra massor med nya grejer!
 
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)