Pa-pa-pampas 2016

Pampas 2016 var super! Fast det blev en mera chill pampas, men det var bara skönt. Häng med vänner, olympiaden, beerpong (har blivit helt kär i det!), Markoolio och KAJ. Här kommer några bilder.
 
Olympiaden på fredagen.
Älskar att det står "i am not lost" på Nettes lippis och så kollar man hennes min, haha.
Markoolio!

Nu kör vi igen!

Förra årets Pampasvecka kändes aningen tom eftersom en del av mina tjejer inte deltog på grund av utbyte eller annat, men i år är nästan alla på plats. Känns nog som en reunion, och troligen kommer detta bli min sista Pampas, så nu kör vi all in! Taggad som tusan! 
 
 
Pampas 2015.

More paper thread

 
Två nykomlingar i denna serie, pyssel med papperssnöre är helt klart min nya favorit! Den här gången lekte jag lite med former och virade även snöret tätare än förra gången. Vad gillas?
Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Martina och är 25 år gammal. Här på bloggen skriver jag bland annat om inredning, pyssel och vardag. Är intresserad av fotografering och bjuder alltid nu och då på små "photoshootar" som jag själv fixar ihop. Det här är helt enkelt en blogg om mitt liv och mina intressen. Ja som sagt, my world, my words. Hoppas ni trivs! :)